Voorzieningen

De Hillegonda is een serviceflat en biedt senioren een comfortabele en luxe woonomgeving met vele activiteiten en voorzieningen. 

Restaurant

Restaurant

Zes avonden per week, van zondag tot en met vrijdag, serveert het culinaire team u een drie gangen diner. Op zaterdag is dit een lunch. Bij het diner heeft u keuze uit verschillende menu-opties. Drie maal per week wordt u verrast met het Chef Menu. Het resultaat: dineren op sterniveau. Een gekoesterde kwaliteit van De Hillegonda.

Samen met de andere bewoners dineert u in ons eigen restaurant. Op een vanzelfsprekende manier zoeken bewoners hier elkaars gezelschap op, maar niets is verplicht. Op uw wens wordt het diner evengoed in uw appartement bezorgd.

In het sfeervolle restaurant krijgt ook cultuur ruim baan, zoals de zondagsochtendconcerten door talentvolle musici, interessante lezingen, informatieve bijeenkomsten of bridge-avonden.

Op vaste momenten, zoals Sint Nicolaas, Kerst en Pasen, organiseren wij een thema-diner. Maar er zijn door het jaar meer momenten die de chef daartoe inspireren. Een speciaal verjaardagsdiner, lunch of high tea voor een kleine of grotere groep? Wij verzorgen het graag voor u.

Aan de linkerzijde ziet u Chef-kok André Bernard aan het werk in onze professionele keuken op locatie. 


Service en diensten

Service en diensten

Naast de service in het restaurant, kunnen wij u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager, receptiemedewerker en huismeester.

Kleine dingen maken het leven voor u bijzonder aangenaam: zo wordt bijvoorbeeld uw krant tot het appartement bezorgd en uw huisvuil wekelijks opgehaald vanuit de servicekast naast uw voordeur. Via de receptie kunt in bepaalde gevallen de hulp van onze huismeester inroepen en diezelfde receptie staat u graag terzijde voor het regelen van een taxi, het doorgeven van een bericht, enzovoorts. De locatiemanager zorgt er uiteindelijk voor dat het u aan niets ontbreekt.

Kapsalon en Pedicure

Twee dagen in de week is de kapster aanwezig in De Hillegonda. Bewoners komen met veel plezier bij haar in de salon en gaan met een prachtige coupe weer de deur uit.

De pedicure is op afspraak beschikbaar.

Logeerkamer

Familie of vrienden die een nachtje willen overblijven? In De Hillegonda is een logeerkamer beschikbaar voor uw bezoek.

Veiligheid

De Hillegonda heeft één hoofdingang met een bemande receptie. De overige ingangen kunnen alleen worden geopend met een gepersonaliseerde tag. Alle algemene toegangsdeuren zijn voorzien van 24/7 camerabewaking.

De Hillegonda is de ideale woonomgeving voor senioren die behoefte hebben aan zelfstandigheid, gezelligheid en dus ook veiligheid.

Zorg

Zorg

Mocht u tijdelijk of blijvend zorg nodig hebben dan is dit mogelijk. De Hillegonda heeft goede contacten met verschillende zorginstanties in Rotterdam, zoals Humanitas. Zij hebben een kantoor in De Hillegonda, waardoor zorg binnen handbereik is. Via uw Persoonsgebonden budget kunt u een zorgovereenkomst afsluiten. Ook kunt u via Humanitas middels de aanwezige persoonsalarmering 24 uur per dag zorgpersoneel bereiken. Op deze manier kunt u in De Hillegonda blijven wonen en krijgt u de zorg die nodig is.

Voor meer informatie over Humanitas, kunt u een kijkje nemen op hun website: www.stichtinghumanitas.nl